Актриса Башак Өзел неліктен қайтыс болды? Башақ Өзел кім, ол қайдан, нешеде?

Басақ Өзел неше жаста Басақ Өзел кім?
Актриса Башак Өзел неліктен қайтыс болды?Башак Өзел кім, ол қайдан, неше жаста?

Актриса Башак Өзел 51 жасында дүниеден өтті. Ойкулдар одағы ащы хабарды Twitter-дегі парақшасында жариялады: Әріптесіміз Башак Өзел қайтыс болды. Оның отбасына және барша жанкүйерлеріне сабыр тілейміз. Біз өте өкінеміз. Жоғалтқаныңыз үшін кешіріңіз.

Өнер жолын Анкара өнер орталығында алған театр курстарынан бастаған Башак Өзел (51) дүниеден озды. Ойкулдар одағы Twitter парақшасында ащы хабарды жариялады: «Біздің әріптесіміз Башак Өзел қайтыс болды. Оның отбасына және барша жанкүйерлеріне сабыр тілейміз. Біз өте өкінеміз. Жоғалтқаныңыз үшін кешіріңіз». Башак Өзел бұған дейін «Ангелдер аралы», «Ихлармурлар астында», «Синсиран: тыйым салынған махаббат», «Колпачино: Бомба», «Үмітсіз үй шаруасындағы әйелдер», «Карадайы» және «Ана» сияқты қойылымдарда көрерменнің алдына шыққан болатын.

Башақ Өзел кім, ол қайдан, нешеде?

Башак Өзел (22 жылы 1971 наурызда туған – 20 жылы 2022 қыркүйекте дүниеге келген) — түрік театр, кино және телехикая актрисасы. Өнерлік өмірін Анкара өнер орталығында алған театр курстарымен бастаған Башак Өзел кейінірек Анкара өнер театры мен Али Хунал Кабаре театрында актерлік тәжірибесін дамытты. Түрлі банктердің балалар театр ұжымдарында, Анкара қоғамдық театрында және Анкара Экин театрында жұмыс істеген. Ол театрдан бөлек камера алдына түсіп, фильмдер мен сериалдарға да түскен. Chasod мүшесі болып табылатын суретші өлеңдер мен әңгімелер жазады, өңдеулер мен дауыстар жасайды.

Өзел 20 жылы 2022 қыркүйекте Стамбулда жүрек талмасынан 51 жасында қайтыс болды. Ферикөй зиратында жерленді.

Кейбір ойындар

  • Аст Зояның хаттары
  • Әке, сен 12 қыркүйекте қайда болдың
  • Ажырасқан жынды адамдар
  • Жоғалған хаттар
  • Не өмір сүреді, не өмір сүреді, не өмір сүрмейді
  • Ұят емес
  • Зубук

фильмография

  • 1993: Нақты бөлім
  • 2000: Біздің үйдің күйлері
  • 2002: Бериван
  • 2002: Балалар естімейді
  • 2002: Қызғылт етік
  • 2003: Орта мектеп дәптері
  • 2003: Жердегі қан
  • 2003: Ұядан ұшқан құс
  • 2004: Әлия
  • 2004: Үлкен үміттер
  • 2004: Менің ең жақын досым
  • 2004: Жылдам қадамдар
  • 2004: Менің әйелім мен анам
  • 2004: Періштелер аралы
  • 2004: Иықтан иық
  • 2004: Құпияларға саяхат
  • 2005: Ұры полициясы
  • 2005: Линден астында
  • 2005: Мен Инадым Инат
  • 2005: Қасқырлар алқабы
  • 2006: Артқы көшелер
  • 2006: Үлкен жиналыс
  • 2007: Қара інжу
  • 2008: Махаббат күйеді
  • 2009: Отбасылық бақыт
  • 2009: Менің қымбатты отбасым
  • 2010: Түркияда жасалған
  • 2011: Колпачино: Бомба
  • 2011: Қызғалдақ дәуірі
  • 2011: Тәубе етудің өкінуі
  • 2012: Ферахфеза
  • 2012: жаулап алу 1453 ж
  • 2012: Үмітсіз үй шаруасындағы әйелдер
  • 2012: Жердегі аспан махаббаты
  • 2014: Қарадай
  • 2014: Тыйым салынған
  • 2016: Анашым

Ұқсас жарнамалар

Бірінші болып пікір айтыңыз

Пікірлер